lørdag den 30. oktober 2010

Nede i Frederiksbergs kælder....

Idag skulle jeg fotografere et noget utraditionelt bryllup. Vielsen skulle foregå i Cisternerne, som ligger under én af de sjove glaspyramider, som du måske har lagt mærke til, hvis du har gået en tur i Søndermarken.

Det viste sig at være et fupnummer, da man åbenbart ikke kan blive gift i Frederiksberg, hvis man er fra København, som brudeparret er - så der kom en sjov skuespiller og udgav sig for at være giftefoged. Hun var så pinagtigt sjov at gæsterne vred sig....de troede jo det var den rigtig vielse. Den kom dog senere.

Men for mig var det fantastisk at se dette flotte museum i sine rå og kolde kælderlokaler med vand på gulvene....Imponerende sted, som man bør besøge ved lejlighed. Man måtte ikke fotografere kunstværkerne, men de kan ses på hjemmesiden: http://www.cisternerne.dk/

torsdag den 28. oktober 2010

Work in progress

Jeg har jo i nogle uger nu fulgt et webdesign kursus....Det er ikke helt nemt med html-koder, flash og actionscripts og jeg skal gi' dig. Men mystisk nok samler det sig lidt i mit hoved her den sidste uge og jeg er faktisk rimelig tæt på at have et layout klart til min egen hjemmeside....Dét er ret stort synes jeg!

Jeg kan ikke røbe noget visuelt endnu, men det kommer.....lige om lidt ;-)

søndag den 24. oktober 2010

Plads nok?

Imorges var jeg usædvanligt tidligt på gaden. En god ven skulle komme til morgenmad og jeg skulle lige til bageren og hente et brød...noget jeg så sjældent gør, kunne jeg konstatere da jeg så at gaderne var helt øde. Da jeg træder ud på Sønder Boulevard, kigger jeg til begge sider og konstaterer at gaden er tom....lige pånær mig og en cyklist.

Han cykler mod trafikken (der er jo ikke nogen) og jeg vader over udenfor overgangsfeltet (her er jo ikke nogen). Man skulle tro at vi havde plads nok på denne ret så brede boulevard, men der sker selvfølgelig det mest tåbelige....vi laver "dansen". Du ved nok dansen, hvor vi begge bevæger os i samme retning for derefter begge to at skifte til den modsatte retning. 3. gang lykkedes det os dog at komme uskadte forbi hinanden, men et smil på læben og for mit vedkommende en tanke a la:

This boulevard ain't big enough for both of us, punk...so beat it ;-)