fredag den 17. december 2010

Det begynder at ligne jul...

Idag fik jeg så købt mine sidste julegaver, til tonerne af denne fine melodi...


Den sidste gave havde givet mig lidt hovedbrud. En gave til min datter fra min kusines familie. Vi var blevet enige om selv at købe deres gaver og det betød jo at jeg skulle finde på endnu en gave til min datter. Jeg havde jo sendt ønsker ud, og jeg ville jo ikke købe noget nogen andre måske havde købt... men lige pludselig så var den der. En mobiltaske til hendes nye mobil og et gavekort til Itunes, så hun kan downloade lidt musik til den....puha!

Har du styr på alle gaverne?

OMG....ramt af vanvittig ordensvirus!

Begyndte det med at jeg købte mig en ekstern harddisk på 2 TB? Eller begyndte det med at jeg fik åbnet en kasse i reolen? Eller begyndte det med at min datter ville se et billede fra hun blev født?

Det begyndte nok for 10 år siden med at jeg pga kæmpe ambitioner aldrig fik taget mig sammen til at få smidt vores billeder i album med det samme. Jeg skulle jo absolut fremkalde i alle mulige størrelse og lime forskellige minder med ind i albummet og skriver fantastiske tekster med sirlig håndskrift.....!

Note to self (and other mothers) Drop ambitionerne, få dem i album med det samme!!!!!

For her sidder jeg så (pinligt nok at skulle indrømme) med en datter på 10 år og kigger en lille milliard billeder igennem, både printede og digitale....De digitale (på CD) er oftest gemt med forkert dato fra fotoforretningens side (01/01/2001 - tak for den "hjælp"!) så nu kører de små grå på højtryk for at kunne gennemskue hvor gammel prinsessen er på de forskellige billeder.

Hvis du har et barn på 2 eller 3 år, forstår du selvfølgelig overhovedet ikke hvordan jeg kan være i tvivl, men her 10 år efter og ca 28.000 billeder senere kniber det sgu i ny og næ.

Ambitionen nu er at få kronologisk styr på de digitale på computeren og få lagt dem på harddisken OG få alle papirudgaverne smidt i albums - vel og mærke den helt almindelige slags med lommer og et par linier til tekst! Great timing, ikk - her op til jul?! Well, prinsessen er i England i 5 dage, så med lidt held har jeg en barndom jeg kan vise hende når hun kommer hjem!


torsdag den 16. december 2010

DIY del 2

Her er så resultatet af vores DIY!

Til/fra kort som man kan hænge på juletræet bagefter. Altså de skulle godt nok tørre længe, men nu er de klar og er kommet på deres respektive gaver. Vi må bare håbe at jeg kunne huske hvem der skulle have hvad ;-)