torsdag den 6. januar 2011

Kendt underskrift - nu med ansigt

Du kender godt denne underskrift, ikk?
Hvor kigger man hen når man kører elevator? Man kigger i hvertfald ikke på evt medpassagerere! Så øjnene vandrer rundt i det klaustrofobisk lille rum og rammer pludselig en hvidt skilt med en velkendt underskrift på. Hvor mange gange har man ikke set den underskrift og ladet tankerne flyde. "Hvor mange elevatorer har den mand egentlig besigtiget og afprøvet? Er der kun ham? Har der nogensinde været andre end ham, for man ser da ikke andre navne....."


Well, idag sad jeg inde på en tegnestue i Vimmelskaftet, hvor jeg iøvrigt er i praktik og op af elevatoren kommer 2 elevatormænd, som skal checke elevatoren. Vi hilser og tilbyder dem en kop kaffe og snakken går om løst og fast...og vejret forstås! De to herrer er begge i en slags blå kedeldragtsuniform, den ene høj, den anden lille og rund. Den høje kommer med en sjov bemærkning af en slags og jeg kigger nærmere på ham. Han har sit navn broderet på sin uniform. Han hedder Jørn konstaterer jeg...Jørn.....Jørn Brassel.........JØRN BRASSEL!!!

Op af stolen ryger jeg, peger ivrigt på manden og udbryder i et lidt for højt toneleje: Du er jo HAM! Ham der har underskrevet ALLE elevatorer jeg har kørt med. Det er jo DIG!!!

De andre fra tegnestuen tiltrækkes af nyhedens interesse. Der bliver grinet, fortalt historier og Jørn fortæller grinende om en fyr som tilmed har oprettet en fanside for ham på facebook. Der er ikke et øje tørt og jeg bliver tilsidst foreviget med selveste Jørn Brassel.

Nogle gange må man godt være lidt tosset og ha' det lidt sjovt...ikk? ;-)