onsdag den 29. september 2010

Slappe-af-dag

Vi har været ramt af de værste underskudsmorgener, trætte, irriterede, småfrysende, snerrende.... Der har siden Lalandiatur med klubben, været underskud på min datters søvnkonto. Jeg selv har hostet mig igennem natten og heller ikke været på toppen, når vækkeuret ringede.

Så var der fodboldtræning mandag aften, forældremøde tirsdag aften...og så skulle vi til fodboldtræning igen her til aften....

Men vi hev stikket ud og pjækkede fra fodbold....lagde turen forbi cykelhandleren, så han kunne give cyklerne magnetlys på og et ordentlig serviceeftersyn, som vi aldrig får taget os tid til. Så købte vi en lækker is hos Manolo Is i Istedgade, smuttede lige ind i yndlingsbutikken Girlie Hurly og købte en håndfuld af verdens bedste hårelastikker og trissede hjem til kylling i karry, der bare lige skulle varmes.
Så tog vi begge et dejligt varmt bad, tændte en masse stearinlys, hyggede foran tv'et og fik en lille kage til dessert. Jeg har på fornemmelsen at dagen imorgen bliver god helt fra starten af ;-)

tirsdag den 28. september 2010

Hvornår har du sidst leget med kastanier?

Egentlig skulle vi bare hjem. Min datter havde været med klubben i Lalandia over weekenden og lignede et halv alderdomshjem, så mit gæt var at, det havde været en meget sjov weekend.

På vejen hjem følges vi med en pige fra klassen og hendes familie. Pludselig, midt på Enghave Plads (som ellers er helt pakket ind i Metrobyggeri) ser vi et kastanietræ fyldt med masser af kastanier. Vi låner et brædt, prikker til et par grene og der falder massevis af de grønne stikkende bolde ned. Og ud af dem kommer kastanierne i deres unikke og smukke farve.

Så kan man jo ikke bare gå hjem og hvert til sit, vel?! Vi tager hjem til os, laver kaffe og smoothies og så bliver der lavet kastanie-dyr...  Dét er altså bare hyggeligt!

Idag ser min kastanie-Pinocchio lidt rynket ud, jeg skulle nok have taget billedet med det samme...