tirsdag den 7. september 2010

Ønskeforvirring

Jeg ønsker mig denne her! Problemet er bare at jeg ikke ved om det er fordi billedet er så pænt, eller fordi de der cupcakes ser så indbydende ud eller om det er fordi kageholderen rent faktisk er pæn. Altså jo, selvfølgelig synes jeg den er rigtig pæn, men hvornår er det liiiige jeg får bagt så fine cupcakes, som skal stilles så fint i sådan en kageholder? Det vides ikke, men jeg ønsker mig den ihvertfald!

Foto fra Lisbeth Dahl

mandag den 6. september 2010

Når lukket område åbnes

Idag var jeg på photowalk med min gode ven Preben. Vi gik på kryds og tværs igennem Carlsbergs gamle grund. Et område som før har været helt aflukket, men som nu er åbent for folket. Det er en ganske speciel følelse man har, når man går rundt og kigger på bygninger, gemte haver og finurlig arkitektur, som før har været for de få.

Jeg havde fået lov til at låne Mariannes skønne kamera og med linsen helt inde i et dørhåndtag, formet som et elefanthoved, åbnes en dør og en dame byder os indenfor...på engelsk. Vi svarer pænt på engelsk, konverserer i adskillige minutter på engelsk, indtil hun spørger hvor vi kommer fra. Vi kigger på hinanden, griner og svarer på engelsk at vi da er fra København. Begge 2 med kamera om halsen var vi vel oplagte "turister"... godt hjulpet på vej af damens utvivlsomme frynsegoder i flydende form.

Damen har arbejdet på Carlsberg i en menneskealder og har først selv set mange af disse hemmelige steder efter der er blevet åbnet. Hun deler et par historier med os, fortæller os at om soltegnet (ikke at forveksle med et andet vist tegn), som kan ses overalt på grunden og som symboliserer frugtbarhed. Vi takker for indblikket og bevæger os videre ud i det skønne vejr.


søndag den 5. september 2010

Knas i Feng Shui

Altså!! Nu troede jeg jo lige at jeg havde den gode karma kørende...not. Vågner op til et superbud på mit analoge kamera, (som jeg jo har i dba) blot for at konstatere at vedkommende mildest talt lyder alt for mystisk. USA-borger på job i Belarus, vil jeg venligst sende kameraet til hendes datter i Nigeria og give hende mine bankoplysninger....øhm, I think not!

Så i den gode ordens stil, prøver jeg at samle alle de ting der er på vej UD af hjemmet i et hjørne. Idet jeg hiver en lampe ud af stikket, slår stikket gnister og strømmen går i 2 rum!! Må jeg tilføje at det er de rum hvor computer, printer, tv, dvd, tlf, vækkeur er tilsluttede...ja og så noget lys selvfølgelig!

Jeg orker ikke nedturen, ringer til lillebror og plager ham om at hjælpe og kaster mig ud i adspredende adfærd a la aquajogging med Marianne, loppemarked og Vesterbro Lokalfestival....nu er jeg tilbage og har trukket forlængerledninger over det hele....very feng Shui!