torsdag den 3. februar 2011

"En smoothie kan gå i tusind bitar"

Pizzoz!!

Havde lige lavet verdens bedste smoothie, med den sidste banan og i favoritglasset, da jeg spotter ham her ovre på væggen!


Jeg er en storbys-kinda-girl, så jeg sender karma en tanke, men beslutter at jeg altså ikke har lyst til at have ham boende......meget dum beslutning, skal det vise sig, for idét jeg rejser mig, sker dette her:Og når gulvet ser sådan her ud, tja så ved I alle hvilket et arbejde der ligger bagefter.....pizzoz!

onsdag den 2. februar 2011

Mr. Philips is in da house!

Vi har fået en mand i huset og han er typen der kan presse den sidste dråbe ud af hvadsomhelst. Han hedder Philips, men vi kalder ham bare Philip!

Stærkt inspireret af denne blogger og og et tilfældigt link jeg fandt om Juicemaster, har vi nu erhvervet os en saftpresser. Jeg har nemlig erfaret at min datter ikke så gerne spiser frugt og grønt som naturen har skabt dem, men elsker dem i smoothie-form. Så nu udvider vi repetoiret og får en masse sunde grøntsager indenbords i sugerørsform. Sandt at sige har jeg sikkert også selv rigtig godt af det ;-)

Dette er første forsøg....I know, farven er ikke just appetitlig, men det må jeg arbejde lidt på. Kunne ikke helt gennemskue hvordan æble, agurk, spinat og gulerødder ville se ud....selvom det jo er lysende klart nu hvor jeg skriver det...!

Anyways, det smager pivsundt og jeg satser på at jeg får et ordentligt energikick af det her!

Skulle du også være blevet lun på tanken, så har jeg købt den her, da selvsamme forretning i Fields tog 1299 for den....og så fik jeg den tilmed leveret ved døren.

søndag den 30. januar 2011

Skøn søndag!

En hurtig beslutning og en spontan tur ud til Kongelunden...og naturen belønnede mig, Cirkusprinsessen og Agent Angelo på denne måde: