torsdag den 3. februar 2011

"En smoothie kan gå i tusind bitar"

Pizzoz!!

Havde lige lavet verdens bedste smoothie, med den sidste banan og i favoritglasset, da jeg spotter ham her ovre på væggen!


Jeg er en storbys-kinda-girl, så jeg sender karma en tanke, men beslutter at jeg altså ikke har lyst til at have ham boende......meget dum beslutning, skal det vise sig, for idét jeg rejser mig, sker dette her:Og når gulvet ser sådan her ud, tja så ved I alle hvilket et arbejde der ligger bagefter.....pizzoz!

7 kommentarer:

 1. Sikke et hverdagsdrama! Mere af den skuffe, tak :-)

  SvarSlet
 2. IKKE mere af den slags, tak!

  Jeg besluttede mig for at det jo ikke ændrede så meget på sagens gang om jeg tog et par billeder eller ej...sket var jo lissom sket. Men det føltes lidt "forkert" ;-)

  SvarSlet
 3. Hahahaha!!!! HADER også de satans kryb .... men uh! Respekt for hybris/nemesis! De er selvfølgelig også levende væsner med en ret til at leve.... eller?

  SvarSlet
 4. Næste gang bliver det nænsomt ind i et glas og så ud af vinduet, så burde jeg have karmaen i orden...medmindre den fryser ihjel og dør i faldet fra 3. sal....!!

  SvarSlet
 5. Åh nej, og pez oss´!

  God karma sendes herfra i retning mod dig. :-)

  SvarSlet
 6. Den så ellers mums ud den smoothie, Ursula (har aldrig rigtig forstået det med edderkopper...men kan remse tusindvis af andre dyr op, som jeg ville løbe væk fra).

  SvarSlet
 7. Det er ikke fordi jeg som sådan vil løbe væk fra edderkoppen. Den skal bare ikke fjumre rundt med sine lange ben der hvor jeg kan se den....

  Ergo, jeg er ikke bange for den - synes bare den er lidt for klammo til at hæve hængende som vægdeko.

  Hvilke dyr, Anette? ;-)

  SvarSlet