fredag den 25. februar 2011

Kærlighed uden alder

Idag havde jeg æren af at fotografere et par gamle kollegaer som skulle giftes. Bruden er 51 og gommen 63 og de havde nu endelig besluttet sig for at blive ægtefolk. Det er dejligt at se at man kan finde lykken i den alder og nyde hinanden og livet, når børnene er fløjet fra reden.

De var så glade og så bare så dejlige ud....så jeg blev helt varm indeni.
Gommen mente ikke ryggen kunne klare det og bruden ville gerne have ham med på bryllupsrejsen til Thailand uden rygproblemer ;-)

onsdag den 23. februar 2011

Børnelogik ;-)

Idag inviterede vi lige min onkel på aftensmad. Vi havde lavet en kæmpe omgang lasagne og siden han er blevet alene, inviterer vi ham til mad med jævne mellemrum. Min datter fik besked på at dække bord, mens jeg lige lavede en gulerodssalat. Da jeg kommer ind til bordet mødes jeg af dette syn....omvendt bestik og sirligt arrangerede bordkort/køkkenrulleservietter. Der var én med min onkels navn, én med mit navn og ja...så var der denne her :-D

tirsdag den 22. februar 2011

Hvor "rå" er du?

Igår besøgte jeg den nyligt åbnede Rawfornia. Jeg må skynde mig at sige at hele Raw food konceptet indtil for nylig er relativt nyt og ukendt land for mig. Men rigtig mange ting ved det tiltaler mig.

Rawfornia er et lille hyggeligt sted på Gl. Kongevej 173 og ejerne Christina og Roberto er søde og imødekommende og giver sig tid til at forklare hvad der er i de forskellige ting. Jeg fik smagt en sandwich med krydderurtepaté og pastinakris med broccoli. Jeg var virkelig overrasket over hvor velsmagende det var!!! Masser af forskellige smagsindtryk, friskt og pivsundt!

Se billederne og kig forbi en dag, hvor du også vil prøve at være lidt "rå" ;-)


Sandwich med krydderurtepaté

Glutenfri cookies med rå øko chokolade


Choko/Mynte kugler og Lakridskugler

"Kål er cool!"


Pastinak-ris og broccoli med miso sauce

Raw cupcakes med jordbær og spirulina

Roberto og Christina i Rawfornia