tirsdag den 29. marts 2011

Din hund - din lort!

I evigheder har vi nu haft fornøjelsen af at blive mødt af en frisklagt hundehømhøm lige uden for vores opgang...Det varierer ca med 20 meter hvor den ligger, samme farve, samme konsistens. Desværre ved man at når man så kommer hjem om eftermiddagen, så fylder den 10 gange så meget fordi folk med barnevogne og andre uopmærksomme sjæle har jokket i den i alle retninger.

ØV!!! Der er sååååå klamt!!!!

Jo, vi har såmænd holdt øje, for intet ville være mere frydefuldt end at kunne skælde den hundeejer hæder og ære fra....men guderne må vide hvornår den hund bliver luftet - det må være meget tidligt!

Idag passerede jeg denne gravsten på Enghavevej og måtte grine befriende og tage et billede. For dét synes jeg er god hundelortehumor.....fra nogen som sikkert føler sig lige så magtesløse som os.

mandag den 28. marts 2011

1000 meter

Så langt er der fra min hoveddør til disse arkitektoniske perler. Jeg er næsten flov over at jeg ikke har fotograferet dem før. Men idag var himlen, skyerne og solen mine bedste venner og vi legede en fin lille leg.

Billederne kan ses større her.
A walk on the wild side

Der er noget forfriskende over en gåtur (og her tænker jeg ikke på den meget friske vind) men når man går et helt nyt og ukendt sted. Igår gik Cirkusprinsessen og jeg en lang tur ude på Vestamager, vistnok kaldet Kalvebod Fælled. Utroligt fladt landskab, hvor man i horizonten kan se Københavns forskellige tårne og høje huse.

Vi fik set heste, kronhjorte, gæs, ænder og en enkelt fasan..... Men bedst af alt så var der disse fine forårsbebudere i form af fine knopper på træerne....Og de må da vide hvad de har gang i....mon ikke?

PS. Tester lige collagefunktionen på Picnik. Hvad synes du?