tirsdag den 29. marts 2011

Din hund - din lort!

I evigheder har vi nu haft fornøjelsen af at blive mødt af en frisklagt hundehømhøm lige uden for vores opgang...Det varierer ca med 20 meter hvor den ligger, samme farve, samme konsistens. Desværre ved man at når man så kommer hjem om eftermiddagen, så fylder den 10 gange så meget fordi folk med barnevogne og andre uopmærksomme sjæle har jokket i den i alle retninger.

ØV!!! Der er sååååå klamt!!!!

Jo, vi har såmænd holdt øje, for intet ville være mere frydefuldt end at kunne skælde den hundeejer hæder og ære fra....men guderne må vide hvornår den hund bliver luftet - det må være meget tidligt!

Idag passerede jeg denne gravsten på Enghavevej og måtte grine befriende og tage et billede. For dét synes jeg er god hundelortehumor.....fra nogen som sikkert føler sig lige så magtesløse som os.

6 kommentarer:

 1. Lotte her: hugger du ikke sådan en sten til vores fortov Urs? det er totalt i orden humor det det;-)

  SvarSlet
 2. Hugger som i stenhugger eller hugger som I napser?? Som du kan se har de taget højde for sidstnævnte ved at fastmontere den ;-))

  Men jeg har videresendt idéen til gårdlauget..;-)
  Jeg gad SÅ godt have sådan en stående foran vores hus!

  SvarSlet
 3. Ha ha konge :)

  Tror faktisk ikke det er så dyrt at få hugget (som i stenhugger)- I er jo mange i opgangen..

  SvarSlet
 4. Jeg griner stadig! :-)

  SvarSlet
 5. Hej Ursula,
  Den er sjov, men.... egentlig synd for hunden, det er vel mere ejeren, man skal tage fat i :0)
  Har delt den på facebooksiden "lad lorten blive hjemme" Kig ind og spred siden. Vi er rigtigt mange der er trætte af lort

  SvarSlet