torsdag den 18. november 2010

Krøller eller ej

Jeg har lææææænge været træt af mit hår, som hverken var fugl eller fisk. Jeg har næsten altid haft langt hår med naturligt krøl (og tilhørende krus) og nej, det er ikke altid dejligt. På virkelig dårlige dage kan det ligne noget Diana Ross har slæbt ind og det er vel ok hvis man også har en lang pallietkjole på, men det har jeg altså sjældent.

Idag gik jeg så til frisøren og blev klippet uden at sige det til nogen. Ingen har set det endnu...so here it is... Jo jo, krøllerne er tilbage efter første hårvask, men den tid den sorg ;-)

onsdag den 17. november 2010

And the winnner iiiiiis.....

Først og fremmest et stort tak for alle jeres tilmeldinger og rosende ord. Det varmer helt så linsen dugger.
Dernæst vil jer gerne have lov til at sige....ahr, come on - find en vinder!!

Ok, en lille indre trommehvirvel....trrrrrrrrrrrrruum...

And the winner is:Gittepigen - som har vundet en halv times fotografering og 5 efterbehandlede billeder til download.

Gittepigen, kontakt mig via hjemmesiden ursulabach.dk, så finder vi en tid hvor vi kan få taget nogle gode billeder.

Til alle jer andre der har været så søde at deltage, I skal selvfølgelig være så hjerteligt velkomne til at kontakte mig vedr. fotografering alligevel. Og husk at melde jer på som fast læser, det kunne jo være der kom flere give-aways ;-)

Ha' en skøn dag, kære bloggere!

tirsdag den 16. november 2010

Cupcakes i Kbh. K

Idag tog jeg til Kbh. K/City med Cirkusprinsessen. I virkeligheden bor jeg jo lige her på Vesterbro, men det er SÅ sjældent jeg kommer helt ind til centrum.....og ja jeg ved det lyder tosset for jer der bor ude i provinserne. Men ikke desto mindre er Vesterbro blevet min lille "landsby".

Anyways, vi havde en plan....vi skulle langt om længe besøge Agnes Cupcakes, som jeg nævnte i et indlæg for læææænge siden. Som sagt så gjort. Undertegnede havde store problemer med at vælge mellem alle de fantastiske varianter, men endte dog med en blåbær, selvom jeg havde tænkt Lemon Meringe hjemmefra. Vi supplerede med et par latte og kiggede på den jævne strøm af alskens slags mennesker, der slog vejen forbi.

Jeg bliver nok nødt til at tage derind en eller anden mandag kan jeg se på skemaet. Der er nemlig både min og min datters favoritter på menuen, nemlig kokos og lakrids.

Tag en tur forbi, når du er i Kbh. K ;-)

Gennemført koncept, fra produkt til indpakning

Lemon Meringe
Den spraglede er børnevarianten "kids"
Agnes Cupcakes ligger i Sværtegade

Sidste chance for give-away!!

Sidste chance kære bloggere....præmien udtrækkes imorgen!!

Og har du ikke linket til konkurrencen endnu...så er det vist på høje tid ;-)

Se mere om vilkår i tidligere indlæg

Hasta manana!

mandag den 15. november 2010

Tivoliiiiiiii!!!!!

Endelig kom vi i Tivoli! Grundet en brækket ankel i hele sommerferien, skyldte jeg min datter en Tivoli-tur. Idag holdt skolen lukket, så vi drog afsted og håbede på et fredeligt Tivoli.

Jeg er desværre blevet så "gammel" at jeg bliver rundtosset bare af at kigge på en karrussel, så hun gad nærmest ikke købe et turpas fordi "det var lidt kedeligt at prøve tingene alene"..... Men der var jo liiiige dét med at hun endelig havde rundet de 140 cm og det gav jo adgang til ALLE forlystelser! Dæmonen, det Gyldne Tårn, Himmelskibet....

Well, efter 10 minutter møder vi 2 klassekammerater og den enes storesøster, som også havde besluttet at tilbringe skolefridagen i Tivoli. Uden at blinke kastede jeg et turpas på min datters arm og lod hende prøve ALT sammen med de andre piger.

Aldrig har et turpas været SÅ tyndslidt og jeg cyklede hjem med en pige, der mentalt var vokset en halv meter, fordi hun havde prøvet alle de farlige ting.

Vi nåede lige lidt tusmørke inden vi tog hjem, det er jo dér det hele bliver smukt for alvor. Sug stemningen ind og und jer selv en tur i den smukke have her i juletiden.

Inde i Nisselandskabet
Sidder faktisk og fortryder at jeg ikke fik prøvet de her kandiserede æbler

Denne maskine syntes jeg var fantastisk da jeg var barn....der er sket en del siden ;-)


Et juleselvportræt mens pigerne går amok i Radiobilerne

Isskulptørerne er i gang fra 12-20...imponerende...og koldt!

søndag den 14. november 2010

Jeg er SÅ nem

Forleden fik mig og et par veninder uventet bragt en kop latte hver. Jeg er ikke den store kaffedrikker, men hvis det endelig skal være, ja så skal det altså også være en lækker kop med masser af mælk i.

Da jeg åbner låget...ja for der skal jo så også sukker i....møder dette syn mig. Det er sikkert supernemt og noget de gør all the time, men jeg bliver alligevel sådan lidt.."ååhhrr"...

Måske det bare er mig...?