torsdag den 18. november 2010

Krøller eller ej

Jeg har lææææænge været træt af mit hår, som hverken var fugl eller fisk. Jeg har næsten altid haft langt hår med naturligt krøl (og tilhørende krus) og nej, det er ikke altid dejligt. På virkelig dårlige dage kan det ligne noget Diana Ross har slæbt ind og det er vel ok hvis man også har en lang pallietkjole på, men det har jeg altså sjældent.

Idag gik jeg så til frisøren og blev klippet uden at sige det til nogen. Ingen har set det endnu...so here it is... Jo jo, krøllerne er tilbage efter første hårvask, men den tid den sorg ;-)

8 kommentarer:

 1. Wauw smækker lækker! Var det den længde du egentlig ville have haft sidst du blev klippet?

  Jeg synes i øvrigt du skulle begynde at gå i palietkjole!

  SvarSlet
 2. Virkelig flot!
  Det klæder dig super godt!
  Køb et eller andet straightening hårprodukt til at komme i håndklædetørt hår inden du styler det, så skal det nok forblive glat.

  Love it! :)

  /Mia M
  www.fashionfairytales.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Marianne, jeg elsker dig! ;-)
  Hm, ja jeg ville jo have det kortere, så jeg tror hun gav den gas, så jeg lissom kunne lære det ;-)

  MiaMaria, 1000 tak for de rosende ord. Mit hår kræver et seriøst glattejern. Har heldigvis både produkter og lækkert CHI jern, men det tager jo liiige lidt tid at få de krøller ud.

  SvarSlet
 4. Flot flot flot!
  Og meget fint og klassisk! Du må bare have gang i glattejernet, du ;o)

  SvarSlet
 5. Tak Natascha! Blev måske også lidt inspireret af din nye frisure, så når du turde, ja så gjorde jeg vel også ;-)

  SvarSlet
 6. Hvor ser det godt ud:-) Det er altid når man har krøller, så får det rigtig glattet hos en frisør, så venter man et par ekstra dage, før man vasker det, for at bevare det glatte:-)

  SvarSlet
 7. Dem der har krøller vil helst have fladt hår, og omvendt, sådan har det altid været, jeg har ikke set dig med krøller Ursula, men den nye frisure klæder dig ihvertfald, og sammen med dit valg af briller i tidernes morgen giver det dig en skøn personlighed.
  God Søndag.

  SvarSlet
 8. Ååååhr tak Michael, sikke søde ord. Der har nu været krøller i og det er faktisk også helt iorden. Så nu er jeg i den priviligerede situation at jeg kan skifte ;-)

  God søndag retur til dig!

  SvarSlet