lørdag den 15. januar 2011

Babyshower

Idag har jeg været til babyshower....

Da jeg fik invitationen blev jeg lidt betænkelig over det amerikanske koncept, men det var superhyggeligt. Masser af dejlige tøser, pynt i blåt, lækkert mad og gaver til mor og kommende baby. Der blev iiiih'et, åårrhr'et og nååårh'et mange gange, som kun en tøseflok kan, når de ser babytøj.

Den kommende mor fik også lige en lækker manicure og var helt på toppen.

Det kan man altså godt unde en gravid veninde, der render rundt og pruster og bærer på de alt for mange kilo.

torsdag den 13. januar 2011

Blandede bolsjer

Idag har været en underlig dag.....en pose blandede bolsjer.

Da jeg kom hjem skulle jeg fotografere en forhenværende kollega som er højgravid. Det glædede jeg mig til. Havde ikke set hende længe og havde slet ikke set hende gravid. Derudover er det også rigtig lang tid siden jeg har taget billeder af en gravid mave. Vi prøvede en masse ting, grinede en masse, spise lidt kage og fik faktisk nogle rigtig gode billeder ud af det.

Senere om aftenen cyklede jeg ind til Vor Frue Kirke. Min kusine havde spurgt om jeg havde lyst til at komme til NA møde med hende, fordi hun fejrede 6 års stoffri-dag. Der var ikke noget jeg hellere ville. Min kusine har pga sit stofmisbrug været væk fra familien i mange år og jeg har genfundet hende her i de seneste år, hvor hun er kommet "tilbage til livet".  Jeg er fuld af beundring over hvor sej hun er.

Mødet var allerøverst oppe i kirken og jeg kom lidt før min kusine og gik lige ind til et stort rum fyldt med NA'ere. Jeg føler mig lidt trykket og er tydeligvis "en fremmed", men et par stykker hilser venligt på mig og byder mig velkommen. Heldigvis kommer min kusine og jeg sætter mig sammen med hende. En holder en introtale, vi mediterer i 10 minutter og der bliver spurgt om der er nogle nye og nogle der har mærkesdage. Der er 4 mærkesdage: én på 30 dage, én på 90 dage, min kusines på 6 år og én på 10 år. Ordet er frit og folk tager ordet og præsenterer sig selv med navn og addict. De fortæller alle deres egne historier. Det handler meget om deres børn...

Fyldt af indtryk går jeg efter mødet ned i kirken, hvor der er aftenmesse. Jeg tænder et lys for mit barn...ikke min datter, for hun har det fint.....men for mit indre barn, som jeg ikke har talt med meget længe. Jeg sætter mig og lader mig overvælde af kirkerummet og fælder 2 store tårer. Jeg forlader kirken da præsten annoncerer nadverseancen og cykler hjem, mens snefnug stikker mig i hele ansigtet....

Idag har været en underlig dag...

onsdag den 12. januar 2011

Du er nu nr. 24 i køen!!!

Der er kun en telefonting jeg hader mere end at sidde i kø og det er optagettonen! Men her sad jeg så i køen til SAS efter at have tastet mig igennem ALLE deres menuer. Ja ja, jeg er klar over at internetter er opfundet og at jeg kunne have bestilt en billet på nul komma fem, MEN det er jo så en ganske særlig billet, som desværre kun kan bestilles på telefonen.

Sagen er nemlig at min datter på 10 år skal rejse med sin farmor til Geneve, men rejse alene hjem, for første gang, EVER! Så kan man jo få sådan en SAS ledsager, der følger dem fra "dør til dør". Men det kan man altså kun bestille telefonisk. Jeg undrer mig så over hvad alle de andre mennesker skulle siden de ringede.

Første opkald: Ventetid ca 31 min, du er nr 24 i køen - det kunne jeg slet ikke magte og smed røret på efter lidt tid. Det nummer lavede jeg så åbenbart nogle gange indtil jeg indså at det nok ikke hjalp så meget. Pludselig lavede de beskeden om. "Der er i øjeblikket mere end 10 i kø, vent venligst!"

Og der hang jeg så i 23 minutter indtil jeg ENDELIG kom igennem. Jeg oplyste manden om flyafgange, mit tlf nr, min email, mine dankortoplysninger og tror alt er fjong, da forbindelsen pludselig bliver afbrudt!!!

Jeg bliver enig med mig selv om at manden sikkert ringer tilbage, da det jo er meget nemmere end hvis jeg skal igennem køen igen....og hvad var det nu også lige han hed?? Hvorfor kan jeg aldrig huske sådan noget?!

Jeg venter i ca 30 minutter, afviser et par andre opkald, da det jo er vigtigt at jeg får styr på det her. Hm, han ringer sgu ikke, så jeg ringer op igen, tester om køen er lang....oh yes...venter lidt længere og ringer så op igen. En anden mand tager imod en besked og jeg venter så yderligere på at blive ringet op at den første mand. Da han endelig ringer, siger han gudhjælpemig at vi bliver nødt til at starte helt forfra, han beklager at jeg faldt ud og undskylder den manglende tilbageringning med at han var gået til pause!! Jeg besluttede mig for at holde god tone, så jeg kunne få orden på min øjenstens billet. Er helt busted over at have brugt over 2 timer på at bestille en flybillet!

Idag kom bekræftelsen på mail....der står ikke et kuk om den der ledsager! Jeg ORKER ikke tanken om at hænge i den kø igen!!