mandag den 15. november 2010

Tivoliiiiiiii!!!!!

Endelig kom vi i Tivoli! Grundet en brækket ankel i hele sommerferien, skyldte jeg min datter en Tivoli-tur. Idag holdt skolen lukket, så vi drog afsted og håbede på et fredeligt Tivoli.

Jeg er desværre blevet så "gammel" at jeg bliver rundtosset bare af at kigge på en karrussel, så hun gad nærmest ikke købe et turpas fordi "det var lidt kedeligt at prøve tingene alene"..... Men der var jo liiiige dét med at hun endelig havde rundet de 140 cm og det gav jo adgang til ALLE forlystelser! Dæmonen, det Gyldne Tårn, Himmelskibet....

Well, efter 10 minutter møder vi 2 klassekammerater og den enes storesøster, som også havde besluttet at tilbringe skolefridagen i Tivoli. Uden at blinke kastede jeg et turpas på min datters arm og lod hende prøve ALT sammen med de andre piger.

Aldrig har et turpas været SÅ tyndslidt og jeg cyklede hjem med en pige, der mentalt var vokset en halv meter, fordi hun havde prøvet alle de farlige ting.

Vi nåede lige lidt tusmørke inden vi tog hjem, det er jo dér det hele bliver smukt for alvor. Sug stemningen ind og und jer selv en tur i den smukke have her i juletiden.

Inde i Nisselandskabet
Sidder faktisk og fortryder at jeg ikke fik prøvet de her kandiserede æbler

Denne maskine syntes jeg var fantastisk da jeg var barn....der er sket en del siden ;-)


Et juleselvportræt mens pigerne går amok i Radiobilerne

Isskulptørerne er i gang fra 12-20...imponerende...og koldt!

3 kommentarer:

 1. Det er nu sjovere at prøve tingene sammen med andre, så det var da fedt at I lige mødte nogle klassekammerater!!

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det bare til, at I har haft en god dag! ;o) Og skønt, at din datter kunne give sig i kast med alle forlystelserne sammen med nogle klassekammerater (og så slap du jo også for at blive dårlig)! ;o)
  Der er ingen tvivl om, at jeg også snart må en tur i Tivoli!

  /Maria.
  http://hittehonesverden.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Tivoli er simpelthen så smuk, og dine billeder viser jo virkelig hvor stemningsfyldt der er!

  SvarSlet