søndag den 5. september 2010

Knas i Feng Shui

Altså!! Nu troede jeg jo lige at jeg havde den gode karma kørende...not. Vågner op til et superbud på mit analoge kamera, (som jeg jo har i dba) blot for at konstatere at vedkommende mildest talt lyder alt for mystisk. USA-borger på job i Belarus, vil jeg venligst sende kameraet til hendes datter i Nigeria og give hende mine bankoplysninger....øhm, I think not!

Så i den gode ordens stil, prøver jeg at samle alle de ting der er på vej UD af hjemmet i et hjørne. Idet jeg hiver en lampe ud af stikket, slår stikket gnister og strømmen går i 2 rum!! Må jeg tilføje at det er de rum hvor computer, printer, tv, dvd, tlf, vækkeur er tilsluttede...ja og så noget lys selvfølgelig!

Jeg orker ikke nedturen, ringer til lillebror og plager ham om at hjælpe og kaster mig ud i adspredende adfærd a la aquajogging med Marianne, loppemarked og Vesterbro Lokalfestival....nu er jeg tilbage og har trukket forlængerledninger over det hele....very feng Shui!

3 kommentarer:

 1. Hvis du alligevel er i gang med feng shui, så kan jeg kun anbefale at rydde op i entreen. Pengene VÆLTER ind, bagefter. Prøv det, prøv det!

  SvarSlet
 2. Tak for tippet, jeg nærmer mig entréen....den kunne faktisk godt trænge til den helt store makeover....men det bliver vist ikke lige nu ;-)

  SvarSlet
 3. Det forklarer muligvis nok, hvorfor pengene ikke vælter ind herhjemme. :gruble:

  Jeg er glad for at have fundet din blog via Cirkusprinsessens, og jeg glæder mig til at følge med her...

  SvarSlet