mandag den 1. november 2010

JEG GJORDE DET!!

Så samlede det hele sig endelig. Mange timers kæmpen med html, mange timers eksperimenteren med flash og utallige timers grublen over et passende domænenavn......well, jeg er kommet til vejs ende og kan nu præsentere jer for MIN HJEMMESIDE!!!!

Kig ind og lad mig høre hvad du synes
ursulabach.dk

8 kommentarer:

 1. Jeg synes, at den er blevet rigtig flot!

  Jeg har selv brugt Simpleviewer galleriet i forbindelse med nogle hjemmesider, som jeg har lavet for billedkunstnere, og jeg synes, det er lækkert og funker!

  ...og så tager du jo super lækre billeder! :-)

  SvarSlet
 2. Det er fandme i orden! :-)
  Det ku' være at jeg skulle få dig til at lave min personlige hjemmeside. Pixelpost, som værktøjet hedder, kan ikke finde ud af at sortere spam fra. Så jeg modtager dagligt 10-12 ligegyldige mails om ingenting.
  Tillykke med siden.

  SvarSlet
 3. Ih tak tak for de fine ord begge to. Jeg er dog lige blevet gjort opmærksom på at dropdown menuen gemmer sig bag galleriet, hvis man ser siden i Explorer (hvilket jeg jo ikke selv gør) så det sidder jeg liiiige og bakser med, så den også fungerer til dem med PC. Dem er der jo et par stykker af derude ;-)

  SvarSlet
 4. Fåck explorer folket ;-)

  Jeg synes den er pæn, men det vidste du jo godt..

  SvarSlet
 5. Tillykke med siden. Den ser fantastisk ud.
  Og navnet det er lige i øjet :)
  Hvilket minder mig om, at jeg vist lige skal huske at få ejerskab på mit nye domænenavn...

  SvarSlet
 6. Flot! Det ser godt ud. Du kan bruge W3Cs validator til at checke for fejl http://validator.w3.org/ og gemme din e-mail adresse i Javascript så det ikke bliver samlet op af spambots ved at bruge Hivelogic Enkoder Form på http://hivelogic.com/enkoder/form.

  SvarSlet
 7. Jeg holder med Marianne i Explorer-spørgsmålet! :-D

  SvarSlet
 8. Sådan! Hvor er det flot - linker lige på min blog!
  KH C

  SvarSlet