lørdag den 11. december 2010

DIY...bliver sgu' så krea af at blogge ;-)

Da jeg var på julemarked med Cirkusprinsessen, så jeg de sødeste juletræsophæng. Efter lidt søgen rundt på nettet fandt jeg frem til at de nok var lavet af selvtørrende ler, som jeg aldrig har hørt om før. Så fik jeg idéen med at lave små til/fra kort til julegaverne på denne måde.... Well, ingen har sagt at man kommer sovende til sine kreative indslag. Fandt leret og snøre i Panduro i City 2, måtte op på cyklen og til en anden Panduro ved Nørreport, for at finde små bogstavsstempler. Fandt vores småkageformene frem, blot for at konstatere at man ikke skulle have et særligt langt navn, før det blev umuligt.....men det lykkedes dog til sidst.

Lige nu ligger de og lufttører (i en lille evighed), så skal der et fint rødt snøre i hver, så sætter vi dem på de respektive gaver og tadaaaaa så kan man endda hænge dem på juletræet bagefter!! Det er da smart, ikk?!

PS. Der står ikke fra nogen...både pga pladsmangel og fordi det også er pænere med modtagerens navn, hvis den skal hænge på juletræet.


2 kommentarer: