torsdag den 30. december 2010

Filippinere i sne og høje hæle

Idag skulle jeg fotografere et bryllup. Ikke optimalt med dårligt lys, kulde og sne. Selv havde jeg vinterstøvler, dynejakke og handsker på. Men skal der være bryllup, så lader disse smukke piger åbenbart sne og kulde være sne og kulde....

7 kommentarer:

 1. Jep, og fik også lige børstet et par salmer af. Der var jo ikke nogle der sang, så mig kirkesangeren og præsten gav den gas ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt!!! Jeg står og overvejer at købe mig et nyt kamera, men jeg er bare en fattig studerende, så jeg har ikke så mange penge. Kunne du måske give nogle råd?

  Hvad ville du anbefale? Det må max koste 1500kr og det skal være det bedste for den pris.
  Jeg er irriteret over at det kamera, jeg har i øjeblikket(nikon coolpixL19 til 500kr)tager enormt dårlige billeder med mindre kl. er 12.00, det er høj sol, og man er udenfor, så det skal kunne tage okay billeder indendørs og så selvfølgelig være god til detaljer, da jeg jo skal fotografere mine smykker.

  Jeg har haft en spejlrefleks før, men vi solgte det. Meget dumt ;)

  Ditte, Smykkestykke

  SvarSlet
 3. ... og tak for de fine kommentarer du smider hos mig ;)

  SvarSlet
 4. Av, det var en svær én Ditte!

  Jeg bruger jo ikke så tit kameraer i den prisklasse. Jeg har et lille lommekamera Canon Ixus, som jeg er glad for hvis ikke det store skal med.

  Men jeg tror jeg ville google lidt rundt og blive klogere på hvad der passer til dit behov. Det skal jo ihvertfald være lysstærkt og kunne tage gode nærbilleder.

  Prøv at høre din lokale fotobutik hvad de kan anbefale til dit behov. De kender jo også flere mærker. Jeg kan jo kun sige Canon ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Ursula

  Tak for dit svar. Jeg smutter hos fotohandleren, som du siger. Jeg føler mig bare lidt på bar bund, men du har ret. Han kan sikkert hjælpe. Håber at der er noget på tilbud.

  Ditte ;)

  SvarSlet
 6. Det er jo den perfekte tid for tilbud ;-) Pøj pøj, håber du finder noget godt.

  SvarSlet