mandag den 11. oktober 2010

Soccermum

Jeg har over længere tid udviklet mig til en fodbold mor.....(sagt med hvisken:jeg HADER fodbold)

Men min dejlige datter har kastet sin kærlighed på fodbold og så må man jo følge trop til både træning og diverse kampe i diverse afkroge. Man vasker fodboldtøj for et godt ord og prøver at finde et vidunermiddel der modvirker lugten af kattetis i fodboldstøvler...hvorfor skal de lugte så grimt??

For ligesom at byde lidt ind har jeg taget en masse billeder, når pigerne har spillet. Det er jo en af de ting jeg kan og forældrene har været glade for de fine billeder af deres børn.

Beep beep....igår tikkede beskeden så ind: "Du skal være holdleder til kampen idag!" Øh nej, det kan jeg ikke, øh er der ikke en anden, øh, jeg ved ikke noget om opstilling, øh, hvor ligger trøjerne. Jeg havde en million spørgsmål, som jeg torpederede trænerens mobil med i går aftes. Hele natten drømte jeg om kampen og vågnede da træneren endelig svarede tilbage tidligt imorges.

Han havde foreberedt det hele til mig, flinke fyr. Holdopstilling, trøjer og bolde. Så må man jo bare gøre sit bedste. Jeg skulle lige lære navnene på 5 nye piger og så gik jeg ellers igang med peptalk, udskiftning, strategiske råb fra sidelinien og pusten på småskader....i bidende kulde!

Jeg fik et par skulderklap undervejs af nogle forældre, men bedst af alt var da min datter efter kampen sagde. "Jeg synes du klarede det rigtig fint, mor!" Bedre ros fåes ikke ;-)

Nåja, vi tabte....men det gjorde ikke så meget, for vi spillede godt alligevel.

4 kommentarer:

 1. uhh hvor jeg kender det altså rollen som fodboldmor, passede bare aldrig helt ind. Total fejlcastet!
  Godt gået med holdet - du har sku´grund til at være stolt.

  SvarSlet
 2. Tak tak Maria, jeg er også lidt stolt ;-)

  SvarSlet
 3. Du er simpelthen så sej.
  Jeg kom engang til at juble, da det forkerte hold scorede (altså der havde lige været halvleg, og holdene havde åbenbart byttet plads, uden jeg lige helt havde opdaget det) - gæt selv, om jeg nogensinde er blevet spurgt om holdledertjansen. ;-)

  SvarSlet
 4. Ha ha, fantastisk....det er da også forvirrende at de skal bytte plads midt i det hele. Nu havde man jo lige vænnet sig til den ene mål!

  Jeg kom vist også til at klappe af et af modstanderens mål, men reddede den hurtigt med et tilråb a la "kom igen piger, det næste mål er vores"...

  SvarSlet