fredag den 4. marts 2011

Awafforenfisk?!?


Idag skulle jeg for første gang ned at handle i vores Netto, som har været lukket pga ombygning i en lille evighed... Nøøøj hvor var det nice! Masser af plads, lange og BREDE gange og fyldt godt op på alle hylder.

Jeg ved det kan være ganske normalt i provinsen, men her på Vesterbro har vi exelleret i små butikker, totalt pakket sammen og nærmest tomme hylder.

Som noget nyt koster de fleste varer så hele beløb, altså ikke længere 11.95, men 12 kroner. Ja, det tjener Netto så en smule på til deres nye husleje, men ærlig talt så synes jeg faktisk det er lidt befriende med et rundt tal.

Jeg havner selvfølgelig i kassen med 'Ny på job' og bliver nærmest rørt og forfærdet på én og samme gang da hun holder en grøntsag op og spørger mig: "Ved du hvad det her er for en?"

Ja, sagde jeg og følte mig som en oldsag, det er en avocado!

4 kommentarer:

 1. Har-har! :-)
  Fantastisk! Men bare rolig, det er ikke dig der bliver puttet i en bås. Det må vist nok i denne situation være hende :-)

  SvarSlet
 2. he he, hvor fedt havde det ikke været at kalde den noget helt andet, fx. "Det er en rørært"....eller er det bare mig?

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor jeg griner... :-)

  SvarSlet